Ilmoittautuminen

KAUSI 2020-21 IKÄLUOKAT

 

Usa                         1.9.2007 Jälkeen syntyneet tytöt ja pojat

Pikku-Biddy            1.9.2008 Jälkeen syntyneet tytöt ja pojat

Nuoremmatkin ovat tervetulleita mukaan leirille.

 

Leirihinnat:           1 - Taso Espoo 120,- (sis, harjoitusasun ja leiriohjelman)

                                               Kisakeskus 220,- (sis, täysihoidon, harjoitusasun ja leiriohjelma)

                                2 - Taso 240,- (sis, Täysihoitoviikonlopun ohjelmineen) *

                                3 - Taso 560,- (sis, Täysihoitoviikonlopun, sekä Matkanvarausmaksun) **

 

*  Alustava, oikeudet muutoksiin pidätetään

** 3-Tason leirimaksu perustuu joukkueisiin valituille ja varapelaajille 260,- leirimaksu + matkaan lähtijöille 300,- matkan varausmaksu eli 260,-/560,-.

Pankkiyhteys:      Nordea FI09 2212 1800 0131 93

 


ILMOITTAUTUMINEN BIDDY BASKETIN 1-Tasolle 2020-21

 

Tällä ilmoittautumisella ilmoitat lapsesi Biddy Basket ry,n leiritykseen. Leireiltä suoritetaan valintoja jotka johtavat All-stars joukkueiden kokoamiseen maalis-huhtikuussa USA;ssa järjestettävään kansainväliseen junioriturnaukseen sekä touko-kesäkuussa Espanjassa järjestettävään leiri turnaukseen.

1-Tasolle voi ilmoittautua mukaan myös ne jotka haluavat vain päästä leirille saamaan oppia Suomen terävimpään kärkeen kuuluvilta pitkänlinjan huippuvalmentajilta. Vain leirille osallistujille kyselyssä on täytettävä kohta vain leirille.

Ilmoittautuminen leirille on sitova. Se on virallinen vasta kun leirimaksu on maksettu. 1-Tasolle leirimaksu tulee olla maksettuna 7 päivän kuluessa ilmoittautumisesta.

 

*
*
*

Leirien aikataulut näkyvät kotisivujemme ETUSIVULLAMME!

*
*
*

Syntymäaika tulee kirjoittaa muodossa pp.kk.vvvv esim. (05.05.5555)

*
*
*

Tämä lupa on nykypäivänä pakollinen. Käytämme kuvia/videoita ainoastaan matkajulkaisussa, kotisivuillamme sekä sen verran facebookissa kun se on päiväkirjan täytön kannalta tärkeää. Julkaisemme myös matkalaisista suljettua infokanavaa WatsUpissa jossa jokainen matkalla olija voi päivittää kuulumisia valitsemilleen perheenjäsenille. 

*
*
*
*
*

Seuravalmentajan on hyvä olla tietoinen koko projektin ajan pelaajiensa tekemisestä ja kuulumisista. Toivomme että informoitte heitä ja toivotatte heidät tervetulleiksi mukaan seuraamaan leirityksiä.

Tulette saamaan ennen leiriä harjoitus sisällöt ja ohjelman joka olisi hyvä antaa myös oman seurajoukkueen valmentajalle nähtäväksi. Jos Valmentajalle herää kysymyksiä sisällöistä niin hän voi soittaa nr, 045-1212170 Härski 

*
*
*

Tänä vuonna 1. tason toinen leiri järjestetään Kisakeskuksessa täysihoidolla. Pelaajat majoittuvat toisten pelaajien kanssa. Perheestä voi kuitenkin lähteä muitakin mukaan Kisakeskukseen.

Kisakeskus on varattu täytteen kyseisenä viikonloppuna, mutta meillä on varattuna etukäteen 20 paikkaa aikuisille. Aikuisten hinta on sama 195 € / henkilö/ viikonloppu (täysihoito pe-su). Tälle leirille emme ikävä kyllä pysty järjestämään 1 hengen huoneita emmekä pysty lupaamaan myöskään pariskunnille 2 hengen huoneita.

Jos olet kiinnostunut majoituksesta, tarvitsemme kaikkien majoittujien nimet ja syntymäajat ilmoittaa etukäteen Kisakeskukseen.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

1. tason maksu- ja peruustusehdot

PDF-tiedostoMaksu ja peruutusehdot 1.taso.pdf (95 kB)