« Takaisin julkisille sivuille

Biddy Eurooppa


ILMOITTAUTUMINEN Biddy Euroopan Try-Out leirille

 

Tällä ilmoittautumisella ilmoitat lapsesi Biddy Basket ry:n Biddy Eurooppa leiritykseen. Leirillä suoritetaan valintoja jotka johtavat All-stars joukkueiden kokoamiseen helmikuussa Madridissa järjestettävään kansainväliseen junioriturnaukseen.

Leiri on suunnattu 1.9.2004 jälkeen syntyneille tytöille ja pojille.

Try-outille voi ilmoittautua mukaan myös ne, jotka haluavat vain päästä leirille saamaan oppia Suomen terävimpään kärkeen kuuluvilta pitkänlinjan huippuvalmentajilta. Vain leirille osallistujille kyselyssä on täytettävä kohta vain leirille.

Ilmoittautuminen leirille on sitova. Se on virallinen vasta kun leirimaksu on maksettu.  Leirimaksu tulee olla maksettuna 7 päivän kuluessa ilmoittautumisesta.

 

Pelaajan tiedot:

*
*

Leirien aikataulut näkyvät kotisivujemme ETUSIVULLAMME!

*
*
*
*

Syntymäaika tulee kirjoittaa muodossa pp.kk.vvvv esim. (05.05.5555)

*
*
*

Tämä lupa on nykypäivänä pakollinen. Käytämme kuvia/videoita ainoastaan matkajulkaisussa, kotisivuillamme sekä sen verran facebookissa kun se on päiväkirjan täytön kannalta tärkeää. Julkaisemme myös matkalaisista suljettua infokanavaa WatsUpissa jossa jokainen matkalla olija voi päivittää kuulumisia valitsemilleen perheenjäsenille. 

Tietoa oman seuran toiminnasta:

*
*
*
*

Seuravalmentajan on hyvä olla tietoinen koko projektin ajan pelaajiensa tekemisestä ja kuulumisista. Toivomme että informoitte heitä ja toivotatte heidät tervetulleiksi mukaan seuraamaan leirityksiä.

Tulette saamaan ennen leiriä harjoitus sisällöt ja ohjelman joka olisi hyvä antaa myös oman seurajoukkueen valmentajalle nähtäväksi. Jos Valmentajalle herää kysymyksiä sisällöistä niin hän voi soittaa nr, 045-1212170 Härski 

Terveys:

Seuraavaksi hiukan arkaluontoinen kysymys. Jos lapsellasi on joku sairaus tai muuten erityishuomiota tarvitseva asia joka olisi hyvä tietää valinta tilanteessa tai matkalla, Asiat käsitellään 100% Luottamuksellisesti.

Sairaudet / Allergiat jotka on leiri/matkaan lähtevien valmentajien on hyvä tietää. Miten kriisi tilanteessa toimitaan?

Huoltajan yhteystiedot:

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

PDF-tiedostoEurooppa Try-out maksu ja peruutusehdot.pdf (97 kB)
Biddy Eurooppa Try-Out leirin maksu- ja peruutusehdot