Tausta

Pikku-Biddy on USA-Biddyn pikkuveli. Pikku-Biddy päätettiin järjestää pitkän harkinnan jälkeen Biddy-Basket ry:n organisaation alla, kun nuorempien mukaan tulo "paine" kasvoi vuosi vuodelta.

Toiminta alkoi vuonna 2011 ensimmäisten peli/harjoitusmatka suuntautui Viroon. Vuodesta 2014 alkaneen yhteistyön kautta meille tarjoutui mahdollisuus viedä Pikku-Biddy toiminta yhteen Euroopan ehdottomaan huippu koripallo maahaan Espanjaan.

Toiminnan tavoitteena on kehittää pelaajien henkilökohtaisia taitoja ja tarjota ensikosketus kansainväliseen koripalloon Biddyn toiminnan avulla sitä haluaville. Biddy toiminta ei ole maajoukkuetoimintaa!! Kaikki leirit on suunniteltu niin että ne palvelevat pelaajien omaa kehitystä koripalloilijana ja tarjoavat mahdollisuuden mitata omaa osaamistaan euroopan huippu seurajoukkueita vastaan.  Ottelut eivät ole maaotteluita.

Ikärajauksessa käytimme samaa perustaa kuin itse Biddyssä.  Perusteltuna on se, että yleisesti varsinkin tässä ikävaiheessa alkuvuodessa syntyneet ovat fyysisesti jopa noin 2 vuotta edellä loppuvuodesta syntyneitä. Osallistumisoikeus on kaikilla halukkailla 1.9.2007 jälkeen syntyneillä pelaajilla.Yksi toiminnan tavoitteista on avata ovia myös suomalaisille seurajoukkueille kohti kansainvälisiä kenttiä kontaktien ja turnauskutsujen muodossa.

 

PIKKU-BIDDY PÄHKINÄNKUORESSA

Pikku-Biddy on Biddy Basketin ”esimuoto”. Pikku-Biddyn tavoite on tarjota nuorille koripalloilijan aluille laadukkaita harjoituksia leireillä sekä ensikosketus kansainväliseen koripalloon. Pikku-Biddyn joukkueet suuntavat touko-/kesäkuun aikana Espanjan auringon alle harjoittelemaan ja pelaamaan paikallisia joukkueita vastaan.

Kenelle: Pikku-Biddyn toimintaan ovat tervetulleita kaikki 1.9.2007 jälkeen syntyneet tytöt ja pojat. Tytöille ja pojille on omat joukkueet.

Mitä: Pikku- Biddyn toiminta kostuu seuraavista osista:

1-tason leirit eri puolilla Suomea (valintaleiri),

2-tason leiri Kisakeskuksessa 27-29.9.2019 (valintaleiri),

3-tason leiri Kisakeskuksessa 21-23.3.2020 (joukkueleirit 12 +12 pelaajaa) +varapelaajat

4-taso on harjoitus- ja pelimatka Espanjaan touko/kesäkuussa 2020.

 

Hinta: 1-tason leirien hinta on 120€ /pelaaja (sisältää harjoitusasun ja valmennuksen). 2-tason leirin hinta 240€/ pelaaja (sisältää opistotason majoituksen täysihoidolla). 3-tason leirin hinta 560€/ pelaaja (sisältää opistotason majoituksen täysihoidolla, varustepaketin sekä varausmaksun matkaan 300€). Varausmaksu vähennetään matkan kokonaishinnasta.
Matkan kokonaishinta on noin 950€ (sisältäen: lennot , täysihoidon koko matkan ajan, pelit , kuljetukset ja varustepaketin).

 

Tervetuloa yrittämään.