VUODEN 2022-23 TOIMINTA VIHDOIN KÄYNTIIN!

Saimme vihdoin selvyyden aikatauluista. Tämän vuoden leiritykseen suuresti vaikuttavana tekijänä on Susi-Jengin EM-Kisat Prahassa.

Jouduimme siis poikkeuksellisesti siirtämään pääosaa valintaleirityksestä syyskuun puolelle, joka varmasti tuottaa monille valmentajillemme lisäharmeja, kun junioreiden SM sarjat ja karsinnat alkavat jo silloin. Tämä varmasti vaikuttaa myös moniin leirille tuleviin pelureihin.

Pyydänkin heti anteeksi tätä pakon sanelemaa tilannetta.


BIDDY BASKET USA

Näiden kolmen peruuntuneen vuoden jälkeen USA on avannut ovensa ja paikalliset järjestäjät puhkuvat intoa meidän mukaan tulemisesta. Ensi vuoden lopputurnaus pelataan Lousianassa Maalis-huhtikuun vaihteessa. (ilmoitamme tarkempaa tietoa heti kun se varmistuu)

Riippuen leirien osallistujamäärästä olemme suunnitelleet, että lähetämme perinteisesti 2 poikien ja 2 tyttöjen joukkuetta matkaan.


PIKKU-BIDDY

Tämän vuoden kokemukset itä-Espanjasta ja uudesta yhteistyökumppanistamme AthletiQ,n kanssa olivat huikaisevat, vaikka osa peleistä ei aivan parasta antaneet meidän huipputiimeillemme Tulemme jatkamaan Pikku-Biddyn viemistä sille suunnalle. Ensi kaudeksi olemme jo aloittaneet järjestelyt Valencian puolelle. jossa koripallotoiminta on varmasti yksi Espanjan kovatasoisimpia.

Pikku-Biddyyn lähdemme perinteisesti 1 poika ja 1 tyttöjoukkueella.


MITEN PÄÄSTÄ MUKAAN?

Ensi vuoden matkat ovat suunnattu Biddy USA 1.9.2009 jälkeen syntyneille tytöille ja pojille

Pikku-Biddy 1.9.2010 jälkeen syntyneille tytöille ja pojilleLisätietoja yhdistyksen toiminnasta saat soittamalla 


045-1212170 Pekka Hartikainen